Бионсе: Умрях и се преродих във връзката си

Бионсе признава за личните си провали.

Бионсе дава интервю за списание ELLE, в което отговаря на горещи въпроси на феновете си.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе, виж в галерията по-долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

►►► 10 години брак: Бионсе и Джей Зи в цитати

Тя коментира няколко професионални провала, които целият свят обсъжда, както и проговаря за личните.

Един от феновете припомни на певицата за 2017 г., когато тя не получи статуетката „Грами“ в номинацията „Албум на годината“. Наградата отиде при Адел, която открито заяви, че Бионсе не трябва да бъде победител. През същата година Бионсе пет пъти е номинирана за Еми, но не печели в нито една от номинациите. Тогава мнозина обясниха загубата на певицата с проява на разсизъм.

В интервю за ELLE звездата признава, че за нея наградите вече не означават толкова много.

„Започнах да търся по-дълбок смисъл, когато животът ме научи на уроци, за които преди не предполагах. Успехът сега ми изглежда различен. Разбрах, че цялата болка и загуба, която преживях наистина е подарък“ - казва певицата.

Бионсе доуточнява, че има предвид не само професионалните загуби, но и личните.

„Спонтанните аборти, които преживях ме научиха, че трябва първо да се науча да се грижа за себе си преди да стана майка на друг човек“ - добавя съпругата на J.Z.

Тя намеква за семейните проблеми, за които говори в някои от песните си.

„Умрях и се преродих във връзката си. Търсенето на себе си стана още по-силно. Трудно ми е да направя крачка назад... да бъда първа сега не е толкова важно за мен. Истинската победа е да създавам изкуство, да оставя наследство след себе си, което ще оцени всичко, което съм направила и осатвила зад гърба си“ - казва Бионсе.