Бионсе със спираща дъха рокля, покрита със скъпоценни камъни

Плюс златен корсет.

от

© Getty Images

Бионсе сподели снимки на двата различни тоалета, които носеше на афтърпартито на „Оскарите“. Първата й визия включваше дълга златиста рокля на Dolce & Gabbana с прилепнал силует по тялото. Певицата сложи и бронзови лепенки върху гърдите си, защото облеклото й беше напълно прозрачно. Добави и златист корсет, с който подчерта талията си. За изумителния си стайлинг звездата използва минимални аксесоари, залагайки само на клъч от Carolina Herrera, правоъгълни слънчеви очила и диамантени обици в кехлибарен нюанс.

Що се отнася до втората й визия, дължината беше доста скъсена. Бионсе избра мини рокля без презрамки, изцяло покрита с блестящи метални ресни, подобни на пера. На някои от снимките тя позира с Джей Зи. Той заложи на класиката - бяло сако, черен панталон, риза и папийонка.

Снимки от най-щастливите периоди на влюбената двойка, виж в галерията долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Бионсе изглеждаше по-красива и по-уверена от всякога и има защо. Съвсем наскоро тя стана най-награждаваният изпълнител в историята на наградите „Грами“. Взе четири статуетки, като увеличи общия си брой до 32 – счупвайки рекорда, който преди това се държеше от композитора Георг Солти.

Под хипнозата на Бионсе: Психеделичният принт на гащеризона ѝ ще те изненада

Вижте повече

Под хипнозата на Бионсе: Психеделичният принт на гащеризона ѝ ще те изненада

Въпреки че не отиде лично до Лондон в зала „O2 Arena“, тя се погрижи да изглежда хипнотизиращо. В буквалния смисъл на думата.