Бионсе ще ражда близнаците в дома си

За тази цел в дома й в Холивуд е построено цяло отделение за раждане.

Бионсе често качва снимки на коремчето си в официалния си сайт www.beyonce.com.

Бионсе иска да роди у дома, като за тази цел в дома й в Холивуд е построено цяло отделение за раждане.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Очаква се певицата и съпругът й – рапърът Джей Зи, да станат родители за втори път през следващите седмици. Заради сигурността на майката и децата двойката е решила, че най-добре ще бъда раждането да не бъде в болница, а в домашни условия. За тази цел в дома им ще бъде изградена допълнителна част, в която през последните дни е било докарано необходимото за раждането оборудване, включително инкубатор.

►►► 12 известни жени, които не искат деца

Според източник на в. „Мейл он съндей“ основна причина за необичайното решение на певицата е нейната сигурност и запазването на личния й живот. „Тя е в отлично физическо здраве и се подготвя професионална родилно отделение в къщата, където тя да роди. Също така ще има и линейка, готова да я откара до болницата „Седърс-Синай“, ако тя или бебетата се нуждаят от болнични грижи“, посочва източникът.

Певицата, която е на 35 години, и нейният съпруг се надяват, че раждането у дома ще ги предпази от противоречивите слухове, които се появиха при раждането на първото им дете – петгодишната им дъщеря Блу Айви.

Тя се роди в болница в Ню Йорк, като според запознати двойката е наела целия етаж, а другите пациенти са се оплакали от многото антураж и охрана около певицата.

Източник: бгнес