Бионсе ще похарчи около милион долара за раждането на близнаците

Певицата се е подготвила да похарчи значителна сума за бъдещето на неродените си деца.

Последното изпълнение на сцена за Бионсе преди раждането на близнаците беше на тазгдишните награди "Грами". © Getty Images

Бионсе и Джей Зи усилено се подготвят за раждането на близнаците. След като певицата отмени всичките си ангажименти за идващите месеци, включително участие на фестивала Coachella, тя се е отдаде на семейството.

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Звездата е обсебена от пазаруването и вече е избрала бебешко креватче, инкрустирано с 18-каратово злато, чиято стойност е около 80 000 евро. Като цяло, тя се е приготвила да похарчи близо милион долара за всички неща, които ще й трябват около раждането на близнаците, като освен дизайнерското креватче, в детската стая ще има много модерни джаджи.

Бионсе не пести средства и за първородната си дъщеря. Блу Айви посещава частно училище, препоръчано на певицата от Гуинет Полтроу, където да развива певческите си способности. Таксата там е 19 000 долара на година.

Освен шопинга, кралицата на поп музиката прави и други планове около посрещането на бебетата. Според последна информация, тя е решила да ги роди в дома си, а не в болница.