Бионсе с нов документален филм

Бионсе, любимата певица на няколко поколения, е готова да допусне публиката до своя свят. Историята на дивата, наречена „Homecoming a Film by Beyoncé“, обещава, че ще остави зрителите без дъх.

Бионсе, любимата певица на няколко поколения, е готова да допусне публиката до своя свят. Историята на дивата, наречена „Homecoming a Film by Beyoncé“, обещава, че ще остави зрителите без дъх.

Безупречният стил на Бионсе: от началото на кариерата ѝ до днес в галерията долу:

Галерия: Стилът на Бионсе от началото на кариерата й...

Виж всички снимки

►►► 5 начина да се обличаш като Бионсе

От няколко години насам Бионсе категорично отказва да дава интервюта, а нейният статус, както и високата ѝ позиция в музикалната индустрия, ѝ дават пълно право да не допуска папараците до себе си. Певицата има безупречна репутация, а профилът ѝ в Instagram е живото доказателство.

Днес нещата изглеждат по друг начин и изпълнителката на „Single Ladies“ е решила да даде възможност на зрителите да се докоснат до нейния свят чрез документалния филм „Homecoming a Film by Beyoncé “.

via GIPHY

„Netflix“ определено знае как да прикове вниманието на зрителите. А когато на едно място се съберат Бионсе и най-добрата компания, която доставя филми, успехът е гарантиран.

Филмът е свързан с най-успешната изява на певицата: тази на фестивала „Coachella“ през 2018 г. Това е изява, за която се говори и до днес. Бионсе ще позволи на зрителите да надникнат зад кулисите и да видят цялостната подготовка за всяко парче.

Не знаем за теб, но ние с нетърпение очакваме премиерата на филма.