Бионсе поискала фотошоп, за да не изглежда толкова слаба

Певицата държи да изглежда автентично, с което стъписва екипа.

© Getty Images

Много хора обичат Бионсе именно заради нейното музикално творчество (тук тя наистина няма равна), но певицата неведнъж се е снимала и във филми. Така през 2002 г. излезе "Остин Пауърс в Златния член", където Бионсе играе Фокси Клеопатра. Тази роля с право се превърна в една от най-добрите и ярки във филмографията на Бионсе: харизматичната й героиня в грандиозни образи може да се гледа безкрайно.

Но се оказва, че Бионсе е имала някои разногласия с режисьора на филма. Това наскоро разкри гримьорката Кейт Биско за Vulture. „Звездата беше изключително възмутена, че се опитваха да направят тялото й по-слабо за филма".

Бионсе показа непубликувани свои снимки

Вижте повече

Бионсе показа непубликувани свои снимки

Бионсе изненада феновете си с архивни кадри на Destiny's Child в чест на юбилея No, No, No

„Някой й донесе рекламен плакат и я попита дали се харесва. На което тя неочаквано отговори, че сме я направили много слаба на тези снимки и тя изобщо не изглежда така. Бях изумена. Това е първата звезда в моя опит, която не е искала тялото й да изглежда по-стройно на снимките “, каза Кейт Биско.

Въпреки всичко Бионсе настоява да бъде направена по-закръглена. И режисьорът се съгласява, макар и да му струва много пари.

© Getty Images

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки