Бионсе падна на сцената на Coachella

Вторият уикенд на музикалния фестивал донесе още запомнящи се изпълнения от страна на хедлайнера Бионсе, както и едно запомнящо се падане.

Бионсе излезе на сцената на втория уикенд на музикалния фестивал Coachella, за да изнесе още едно незабравимо изпълнение!

Виж как изглеждаше Бионсе на първата седмица от Coachella (снимки долу):

Галерия: Бионсе на Coachella 2018

Виж всички снимки

Както може да се предположи, кралицата на попмузиката отново очарова целия свят. Редом с нея пяха Destiny's Child (отново), Соланж Ноулс и Джей Зи (отново). Песните, които изпълни Бионсе бяха същите, но тоалетите – ех, тоалетите! - бяха напълно различни!

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing) on

За разлика от миналата седмица, когато сценичните костюми бяха решени в различни нюанси на жълтото, този път обединяващо беше розовото.

Костюмите отново бяха дело на Balmain и главния дизайнер на марката Оливие Рустинг, който беше така добър да публикува в Instagram някои от най-иконичните тоалети.

Шарен street style от Coachella уикенд две - 30 визии в галерията долу:

Галерия: 30 пъстри street style визии от Coachella уикенд...

Виж всички снимки

И макар цялото представяне на Бионсе да беше Ф-А-Н-Т-А-С-Т-И-Ч-Н-О, по време на него се случи и инцидент, който не можем да наречем по-друг начин, освен комичен.

Бионсе се опита да вдигне на ръце сестра си Соланж, в резултат на което и двете зрелищно тупнаха на сцената. Както се вижда от клипче, качено от фенове в Twitter, падането ни най-малко не притесни Соланж, която само се захили, стана и продължи да пее.

И още една интересна подробност – в публиката е била самата Джесика Алба. Актрисата дори е успяла да щракне Бионсе и да качи снимката й в своя Instagram, използвайки хаштага #beychella.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Съгласни сме с Джесика Алба и всички останали, които използват този хаштаг от миналата седмица насам. Coachlela тази година наистина се превърна в Beychella!