Бионсе моли Джей Зи да прости на Кание

Наскоро Уест преживя психически срив

© getty images

На последния си концерт преди да получи тежък психически срив, заради който дори беше хоспитализиран, Кание Уест обиди най-близката си приятелска двойка - Джей Зи и Бионсе. 

Галерия: Сладки снимки от перфектната семейна ваканция на Бионсе

Виж всички снимки

Хип-хоп изпълнителят обвини Кралица Би, че е отказала да пее на награди, ако тя не победи в категорията „видео на годината“ за сметка на негов клип. Освен това Кание призна, че Джей Зи има група от убийци, които помоли да не изпраща пред дома му. 

►►►7 начина да не си усложняваш животa

Скандалните му изцепки категорично сложиха край на дружбата между двамата рапъри, като в  момента Бионсе се опитва да оправи нещата помежду им. Тя особено се трогнала от факта, че Уест е влязъл в болница и здравословното му състояние съвсем не е добро. 

►►►4 начина да спрете да се карате

„Бионсе говори с Джей и му каза, че всичко трябва да остане в миналото, независимо какво се е случило между тях. Особено сега, когато Кание е в беда“, споделя близък до звездите. „Кание винаги е бил като по-малкото братче на Джей и той го е приемал като част от семейството си.“

Звездната двойка дори обмисляла как да се сдобри с колегата си мирно и тихо, без в отношенията им да бъдат замесени медиите.