Бионсе и Джей Зи си купиха най-скъпата кола в света

Двойката се сдоби с ексклузивен модел кола, който е изработен по поръчка.

Двойката се сдоби с ексклузивен модел кола, който е изработен по поръчка.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

►►► 10 години брак: Бионсе и Джей Зи в цитати

39-годишната Бионсе и 51-годишният Джей Зи отново показаха класа (и голямото си общо състояние). Според западни медии звездното семейство е станало първият собственик на ексклузивен модел автомобил за 28 милиона долара. Според проучванията тази кола се счита за най-скъпата в света в момента.

Kабриолетът Rolls-Royce Boat Tail, компанията пуска само в три екземпляра. От Rolls-Royce споделят, че им е отнело около четири години, за да подготвят трите автомобила за производство, защото всичко се сглобява на ръка. Според източник на The Telegraph Бионсе и Джей Зи са избрали синя кола, този нюанс е особено обичан от семейството (може би името на най-голямата им дъщеря Блу Айви загатва за това).

Колата е изработена по поръчка за звездната двойка и е съобразена с личните им предпочитания и интереси. Автомобилът е оборудван с "двоен хладилник", в който "се съхраняват любимите вина на клиентите, а бутилките могат бързо да се охладят...". При изработката е взета предвид и любовта на Бионсе и Джей Зи към яхтите.

Припомняме, че през 2019 г. според класацията на Forbes Бионсе влезе в списъка на най-добре платените музиканти в света. Тя зае шесто място в редиците на най-богатите хора, споделяйки това място със съпруга си (а състоянието й бе оценено на стойност около 81 милиона долара). Съпрузите все още не са коментирали информацията за новата покупка. Дали скоро ще се похвалят с най-скъпата кола в света?