Бионсе: бременна ли е за трети път

Социалните мрежи подозират, че Бионсе е бременна за трети път

Феновете на 37-годишната поп звезда вярват, че семейството й скоро ще се увеличи с още един член.

Припомни си фотосесията от втората бременност на Бионсе в галерията долу:

Галерия: Фотосесията на бременната Бионсе

Виж всички снимки

►►► Ето и снимки на близнаците, които тя сама бе публикувала

Спекулациите за евентуалната трета бременност на Бионсе започнаха след като тя публикува нова серия от снимки в своя профил в Instagram.

На тях тя позира в кариран костюм от пола и риза в светъл нюанс. На новите снимки наблюдателните интернет фенове забелязаха веднага уж заобленият корем на Бионсе и веднага побързаха да съобщят за това в коментарите под снимката: „Бременна ли е?“, „Бионсе ясно крие закръгленото си коремче! Скоро четвъртото бебе ще се появи в семейството им!“, „Някой друг освен мен вижда ли това закръглено коремче?“ и други подобни.

Някои фенове дори предположиха, че Бионсе сама намеква за бременността си, като един от последователите й твърди, че публикуваната снимка на двата лъва, загатва за формата на плода. Снимката обяви премиерата на The Lion king, но феновете, от своя страна, откриха скрит смисъл в нея.

Интимни снимки от личния живот на Бионсе виж по-долу в галерията:

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Подбраният стайлинг на поп дивата в лилавата гама също бе разпознато като намек. Факт е, че лилавият цвят често е определян като „цветът на бременните жени“.

„Обърнете внимание на лилавия цвят! Това е ключът към решението!“, „Бионсе, какво точно искаш да ни кажеш?“ - феновете зададоха директно въпроса.

►►► Бионсе и Джей Зи за брака си

Мнозина обаче решиха, че подозрителните фенове виждат признаци там, където всъщност ги няма и също така предположиха, че „закръгленото коремче" на Бионсе показва само че тялото й се е променило след второто раждане.

Спомнете си, че Джей Зи и Бионсе се ожениха през 2008 г. През 2012 г. двойката имаше щастието да посрещне първородната си дъщеричка Блу Айви, а през 2017 г. се родиха и близнаците Руми и Сър. Втората бременност на Бионсе беше много трудна, за което тя откровено разказа преди време в интервю през Vogue.