Биографката на Кралското семейство: Даяна щеше да ревнува от Катрин

Лейди Колин Кембъл познава от близо благородниците

лейди Даяна © Getty images

Лейди Колин Кембъл е тази, която публично обяви, че принцеса Даяна страда от булимия и първа разкри аферата й с офицера от британската армия Джеймс Хюит.

Галерия: 7 кралски особи и техните тайни за перфектен...

Виж всички снимки

В началото написаното се приема с насмешка и аристократката е обявена за фантазьор. Няколко години по-късно обаче думите й се потвърдиха и дори се оказа, че Джеймс съвсем не е единственият мъж, който е споделял постелята на майката на Уилям и Хари.

►►►Китайски турист заснел призрака на Лейди Даяна

В интервю за новия брой на списание Story биографката разказа за живота на Даяна в кралския двор и има ли паралел с този на Катрин. 

По думите на лейди Кембъл Даяна е щяла да хареса снаха си, но и да ревнува от нея. "Щеше да ревнува момчетата (Уилям и Хари - бел.авт). Изпитваше го с гледачката на Уилям, която той обожаваше. Даяна мислеше, че той я обича повече от нея", категорична е биографката. 

© Getty images, Катрин и Уилям с децата си Шарлот и Джордж

По думите й Катрин има по-спокоен живот в Двореца. "Мисля, че тя доста добре се справя с него. Но пък и вече нещата не са толкова стриктни, колкото бяха преди години, по времето на Даяна. На нея й се наложи да пречупи много неща особено що се отнася до стила. Дрехите вече са много по-неформални. Самата Кралица също е по-щастлива с по-голямата свобода. 

►►►101 странни подаръци за кралското семейство

Част от ефективността дойде със смъртта на Кралицата майка, майката на Кралица Елизабет. Преди Кралицата майка да почине, нещата се вършеха по начина, по който тя кажеше. Когато тя почина самата Кралица започна да се появява много по-неофициално, отколкото, когато майка й беше жива. Майка й имаше думата за някои от нещата и определено не обичаше неформалността", споделя Колин.

Галерия: Кейт Мидълтън - стил и женственост

Виж всички снимки

За какво е излъгала Даяна, споделяйки за живота си с Чарлз, можете да прочетете в списание Story, което е на пазара.