Били Айлиш: Направих си татус, който няма да видите

Звездата сподели пред Vanity Fair, че си е направила татуировка, която ще остане напълно невидима за всички, освен за нея самата.

Звездата сподели пред Vanity Fair, че си е направила татуировка, която ще остане напълно невидима за всички, освен за нея самата.

Всеки емблематичен аутфит на Били Айлиш от червения килим​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Всеки емблематичен аутфит на Били Айлиш от червения...

Виж всички снимки

►►► Джъстин Бийбър към Били Айлиш: Обичам те

Много пъти Били Айлиш се е показвала с временни татуировки като част от експериментите с цялостната й визия, но поне до момента не е съобщавала да си е правила истински татус, който да остане завинаги на кожата й.

Ето, че наскоро собственичката на завидно количество „Грами“ най-накрая призна, че вече има такава.

В традиционното видео от "капсулата на времето" на американското издание Vanity Fair, изпълнителката отговаря на въпроси от предходната година. През 2019 г., когато я попитаха какво смята да направи за първи път през следващата година, Айлиш призна, че иска да си направи татуировка: "Без рисунки на лица... Искам да си направя две татуировки, които никой никога няма да види."

И след като изгледа този клип от миналата година, Айлиш сподели, че наистина си е направила татуировка, която както си е обещала - никой никога няма да види: „Направих това, което обещах. Какво очаквахте?"