Били Айлиш явно е "изгубила връзка с реалността"?

И всичките тези нападки заради думите ѝ, че "никой не критикува телата на мъжете", дори и да имат несъвършенства.

от

Били Айлиш беше нападната с думи, защото каза, че никой не критикува мъжете за тяхната фигура, дори и да е далеч от перфектната. Това заявява тя в последното си интервю за Variety, в което говори за комплексите заради фигурата си.


© Getty Images
Звездите, които мразят тялото си

Вижте повече

Звездите, които мразят тялото си

Ако красавици като тях не са доволни от даденостите си, как е възможно останалите простосмъртни като нас изобщо някога да се почувстват добре в кожата си?

"Никой никога не казва нищо за мъжките тела. Ако сте мускулести, готино. Ако не сте, готино. Ако сте слаби, също готино. Ако имате тяло на баща, готино. Ако сте с наднормено тегло, просто обичайте себе си. Всички са щастливи", казва тя.

"Знаете ли защо? Защото момичетата са добри. Не ни пука, защото виждаме хората такива, каквито са", добавя певицата.

В мрежата обаче изобщо не са съгласни с нея. Мнозина я обвиниха, че тотално е загубила „връзка с реалността“.

„Знаменитостите са толкова откъснати от реалността, че всъщност е смешно.“ „Манията на това поколение не само да бъде жертва, но и да се грижи никой друг да не е по-голяма жертва от тях самите, е безпрецедентна.“ Цели поколения мъже със сериозни телесни проблеми постоянно седят във фитнеса, така че да се говори за това, е глупост“, пишат потребителите.

Други се изказват по-меко за певицата, казвайки, че греши, и отбелязват, че ако един мъж има някакви несъвършенства във външния си вид, включително нисък ръст, наднормено тегло и много други, тогава той е „критикуван, както от жени, така и от мъже“.

Освен това един от потребителите отбеляза, че мъжете не споделят толкова лесно тревогите за комплексите си, свързани с външния вид, колкото жените, така че рядко чуваш оплаквания от тях за това.

В интервюто Били обясни и защо самата тя дълго време се е обличала с широки дрехи. „Не исках хората да не ме сексуализират. Но не исках да имат достъп до тялото ми, дори визуално. Не бях достатъчно силна или сигурна, за да го покажа. Ако го бях показала тогава, щях да съм тотално съсипана, ако хората кажеха нещо лошо."

Били Айлиш: "Никога не съм се чувствала като момиче"

Вижте повече

Били Айлиш: "Никога не съм се чувствала като момиче"

Звездата позира за корицата на Variety и говори за приемането на тялото си.