Били Айлиш: Използвах дубльор на Coachella. Изморена съм

Фалшивa новинa или назряващ скандал: Били Айлиш призна, че е използвала двойник на Coachella.

Певицата е уверена, че феновете ще разберат постъпката й. А дали наистина е така?

Носителката на "Грами" и една от най-популярните изпълнителки в момента призна, че по време на участието си на фестивала Coachella е използвала двойник: „В началото на Coachella имах дубльор, една от моите танцьорки за шоуто“, каза Айлиш на Мат Уилкинсън в интервю за Apple Music 1.

„Облякох я с моя визия, която носех преди. Тя носеше черна перука, грим-маска и слънчеви очила... беше с моите обувки и чорапи дори."

Дубльорът на Били се появил на сцената по време на първите две песни. "И никой нищо не заподозря!" В същото време Били пеела някъде наблизо, инкогнито.

Както обясни певицата, това е нейният „акт да се освободи от нуждата да бъде „Били Айлиш“. Напоследък певицата говори гласно как медийното внимание се отразяване на тялото й и е изкривило представата й за самата себе си: „Носенето на широки дрехи ме кара да се чувствам невероятно непривлекателна, несекси и грозна, но хората те карат да се срамуваш, че не си достатъчно женствена... И ако изведнъж се облека „секси“, тогава всички веднага започват да ме упрекват и за това“. Така че защо да не почувствам публично освобождаване от „неудобния“ си имидж поне за няколко минути? Сигурна съм, че верните ми фенове ще ме разберат!"

Били Айлиш за това да бъде майка: „По-добре да умра“

Вижте повече

Били Айлиш за това да бъде майка: „По-добре да умра“

„Колкото повече остарявам, толкова повече се тревожа за факта, че един ден детето ми може да реши, че нещо е правилно, когато не е така....