Бен: Възхищавам се на Дженифър всеки ден

Бен Афлек за първи път говори открито за отношенията си с Лопес.

Бен Афлек за първи път говори открито за отношенията си с Лопес.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►► Слуховете за Бенифър: потвърдени с целувка

Може би подновяването на романтичните взаимоотношения на 52-годишната Дженифър Лопес и 49-годишния Бен Афлек определено ще влезе в класациите на най-известните събития в света на шоубизнеса тази година. След като потвърдиха връзката си и се появиха публично на филмовия фестивал във Венеция, влюбените само подхраниха интереса към себе си. Но ето, че Бен и Джен отидоха по-далеч и дадоха съвместно интервю - първото след новото им събиране.

В него актьорът изрази възхищение от любимата си: "Възхитен съм от начина, по който Дженифър влияе на света. Най-голямото нещо, което мога да направя като артист е да правя филми, които докосват хората. Дженифър е вдъхновила много хора да се чувстват така, сякаш имат своето място в света... Малко хора са постигнали такъв ефект в историята и аз колкото и да се опитвам - никога не мога да направя същото, но я подкрепям, уважавам и й се възхищавам" - каза той в интервю за Adweek.

Според близки на Афлек - сега двойката категорично планира съвместно бъдеще. "Непосредствените им планове са да разрешат въпроса за коледните празници, които искат да прекарат заедно".