Бен Афлек съжалява за развода си с Дженифър

Бен Афлек направи най-откровеното си изявление, в което разказа за проблемите си с алкохола и развода с актрисата Дженифър Гарнър.

Бен Афлек направи най-откровеното си изявление, в което разказа за проблемите си с алкохола и развода с актрисата Дженифър Гарнър.

►►► Дженифър Гарнър: Не искам дъщеря ми да има Instagram

Най-драматичните холивудски раздели в историята: виж кои са те в галерията долу

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

Разводът безспорно е едно от най-тежките и болезнени препятствия, през които е преминал актьора.

„Срамът е токсичен. Не съществува положително последствие от срама, който изпитваш. Само изпитваш едно ужасно и токсично усещане за ниско самочувствие. Най-голямото угризение в живота ми е този развод“, споделя Афлек в интервю за The New York Times.

“Консумирах алкохол в рамките на нормалното в продължение на години. Това, което се случи е, че започнах да пия все повече и повече, докато бракът ми не се разпадна”, добавя Бен.

Личните трудности на актьора съвпадат с момента, в който той снима „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“. Филмът не бе приет особено добре от критиците и това накара Афлек да погледне с други очи на проекта.

via GIPHY

„За мен не е особено здравословно да се обсебвам от неуспехите и грешките, както и да се самобичувам заради тях. Очевидно сгреших и направих неща, за които съжалявам, но в крайна сметка трябва да продължа напред и да се поуча от трудностите“, коментира актьорът.

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се разделиха през 2015 г., а през 2018 г. направиха развода си официален след повече от 13 години брак и три деца.