Бельо, което идва при теб с инструкции за употреба

от

© Instagram

Богато украсеното произведение на изкуството, което Бионсе носи на обложката на своя завладяващ нов албум Renaissance, идва с видео как точно се облича. Ако искаш и ти такова бельо, не се притеснявай, ще го получиш с инструкции за употреба. Това, което ще те шокира е, че неговият създател Нуси Куеро не е учил мода. Любознателният творец завършва архитектура, а по професия е музикант, започнал да мечтае за красивото си творение преди три години. Методът му на работа? Чиста интуиция.

© Instagram

Самоукият дизайнер се придържа към първоначалната си мисия: да прави красиви, сложни неща, а не мода. „Не смятам Nusi Quero за марка – това съм аз, придържам се към особената си гама от идеи, които повтарям“, обяснява той.

„Тоалетът на Бионсе всъщност бе направен от хромирани парчета, на които се натъкнах по време на разходка в модния квартал на Лос Анджелис“, споделя Куеро за намирането на съкровище, което никой друг не вижда в родния му град. „Не знам много за конструирането на облекло с помощта на тъкани, все още се уча“, допълни още той.

Бионсе се появи на червения килим с бижута за 9 милиона

Галерия: Интимни снимки от личния живот на Бионсе

Виж всички снимки

Търпението наистина е от ключово значение, когато става въпрос за света на Нуси Куеро. Работейки напълно сам, понякога скиците му се различават от крайния резултат, но това му харесва, въпреки че твърди, че този му начин на работа може и да е разочароващ за стилистите, които очакват традиционното.

Според него албумът на Бионсе е грациозен, секси и композиционно безупречен, определящ я като властна и смела жена.