Бели мъжки кецове: вечната класика

Белите мъжки кецове: практични, винаги актуални и пасват на всеки стил.

 
 

Белите мъжки кецове са били винаги на мода, но в последните години се превърнаха почти в култ. И има защо – те са практични, винаги актуални и пасват на всеки стил. Еднакво подходящи са и за интервю за работа, и за лятна сватба, и за вечеря с приятели, и за дънки, и за къси панталони, и дори за костюм.

Белите кецове, независимо дали са ниски, или високи, се произвеждат от първокласна кожа или текстил. Имат минимален брой детайли, което ги прави подходящи за всякакъв стил. Предлагаме ти кратко ръководство за носене на бели мъжки кецове със стил, което ще ти помогне да изглеждаш перфектно.

Бели кецове и шорти

Няма никакво съмнение – белите кецове са перфектен избор за къси панталони. За да няма съмнение обаче, че винаги ще изглеждаш добре с тях, използвай няколко трика.

Купи си ниско изрязани бели кецове. В никакъв случай не носи чорапи с високи кончове, а най-добре, да не използваш чорапи изобщо (или само чорапи тип терлици, които не се виждат).

Кецовете от плат са по-комфортни за лятото, но изглеждат по-евтино и небрежно, така че, ако имаш нужда от повече стил, заложи на модел от кожа.

Бели кецове и черни дънки

Комбинация от черно и бяло – със сигурност няма как да сбъркаш с такъв избор. Ако си почитател на изцяло черното облекло, избери бели, вместо черни кецове. Това ще придаде на аутфита ти повече лекота – страхотна идея, особено за през деня.

За максимум стил забрави за чорапите и заложи на симетрично черно яке, блуза или риза. Нека дънките да бъдат стеснени. Може да добавиш и шапка, или метални бижута/аксесоари, без да прекаляваш с количеството им.

Бели кецове и тесни дънки

Белите мъжки кецове винаги са изглеждали страхотно с деним. Избери слим дънки, подгъни леко крачолите при маншетите и махни чорапите, за да се виждат глезените. Можеш да ги комбинираш с всякаква тениска или блуза, но за повече шик добави риза с яка и дънково яке. Разбира се, и в този случай е по-добре кецовете да са по-изрязани.

Бели кецове и костюм

Последните модни тенденции позволиха на спортните обувки да навлязат и в ежедневния стил – елегантен или делови. Белите мъжки кецове добавят към костюма или блейзъра приятна доза неформалност, особено когато си на вечерна среща или в командировка.

Няколко трика и тук: Ако носиш вратовръзка и жилетка, използвай чорапи. Нека моделът да бъде максимално изчистен, а ако искаш малко повече лукс и стил, избери наистина качествена марка.

И не на последно място – кецовете задължително трябва да светят от чистота, ако не искаш да убиеш на мига доброто впечатление от иначе перфектния си външен вид.