Бела Торн още по-секси след раздялата с годеника си

Поредната звезда, която привлече всички погледи върху себе си на филмовия фестивал „Трибека“, който все още тече с пълни сили в Ню Йорк.

от

© Getty Images

Кинофестивалът „Трибека“ стартира на 8-ми юни и ще продължи чак до 19-ти. Събитието ни впечатлява не само с премиерите на големи филмови проекти с любими актьори, но и с безупречния усет към модата на голяма част от присъстващите, сред които се открои и Бела Торн.

Преди броени дни разбрахме, че връзката й с италианския музикант Бенджамин Масколо, е приключила. Феновете на двойката очакваха друг развой на събитията, след годежа им миналата година.

Торн отново е необвързана и по-секси от всякога. Видяхме я в красив тоалет на Chanel, съставен от панталон, сако и мини топ, който по-скоро наподобяваше горнище на бански. Ясно е, че обича да провокира с визията си, така че и този път го направи и насочи всички прожектори към себе си. Тоалетът й бе допълнен от високи токчета и блестящи пръстени, които рядко сваля. Забелязала ли си, че дори и в ежедневието си, което споделя в социалните мрежи, тя винаги носи много и масивни бижута с камъни, особено пръстени?

Бела Торн заедно с режисьорите на филма Serpentine - Люк Брандън Фийлд и Ева Долежалова © Getty Images

Галерия: Най-лудите визии на Бела Торн

Виж всички снимки