Бела Хадид показа новата си половинка

Моделът публикува снимка с новата любов в живота си.

Моделът публикува снимка с новата любов в живота си.

Бела Хадид- Кралицата на стрийт модата, виж зашо в галерията долу:

Галерия: Бела Хадид- Кралицата на стрийт модата

Виж всички снимки

►►► Бела Хадид излиза с внука на Джак Никълсън

Изглежда, че Бела Хадид има нова любов и изобщо не смята да я крие! Напротив. След седмици на романтични слухове, Бела направи официалния си дебют с новото си гадже, като публикува снимка на сладка целувка в личния си Instagram профил.

"Време от живота ми... Здравословна, работеща, обичана" - пише Бела.

Моделът сподели поредица от кадри от последното си пътуване до Франция за Седмицата на модата и филмовия фестивал в Кан, а в края на галерията добавя и снимка на себе си и мистериозния мъж.

Снимка: @bellahadid

Въпреки че не е отбелязала гаджето си, феновете предполагат, че мистериозният мъж е арт директорът Марк Калман, с когото Бела прекарва доста време напоследък. Още през юни тя беше заснета да се мотае с него и някои други приятели в Ню Йорк. Известно е, че той си сътрудничи с гаджето на Кайли Дженър Травис Скот, като разработва с него дизайна на обложката на новия му албум.

Трябва да се отбележи, че това е първата публична връзка на Бела след романа й с The Weeknd от 2015 до 2019.

Двойката започна да излиза в началото на 2015 г. и се разделиха близо две години по-късно през ноември 2016 г. поради натоварения си график. Въпреки че The Weeknd за кратко се срещаше със Селена Гомес през 2017 г., в крайна сметка те се събраха отново с Бела малко по-късно. Помирението продължи малко повече от година, преди да се разделят отново и завинаги през август 2019 г. Двамата обаче изглежда са останали приятели и The Weeknd дори присъства на рождения ден на Бела през октомври същата година.