Бела Хадид: „Бях емоционално нестабилна“

Бела Хадид разкри за депресията си и как се е справила с проблема.

Бела Хадид разкри за депресията си и как се е справила с проблема.

►►►10 стилни урока от Джиджи и Белла Хадид

23-годишната Бела Хадид разказа пред The Mirror за дългата си и трудна борба с психични проблеми.

Не бях стабилна. Работех по 14 часа цели четири месеца. Имах нужда от почивка. Това ме накара да потърся щастието настрани. Нужна ми беше любов,“ признава Бела.

„Все още имам лоши дни, които се редуват с хубавите, но съм благодарна и се гордея със себе си, че се намирам на това място, на което съм сега. Ако не бяха най-близките ми хора, нямаше да се справя. Сигурно още щях да съм в депресия.“

Бела спомена и новия си приятел, чието име тя предпочита да запази в тайна.

►►►Бела Хадид излиза с внука на Джак Никълсън

Най-важната подкрепата беше тази на любимия ми мъж. Той беше много мил и добър към мен в този труден период“, не скри тя.

Топ моделът призовава феновете си да подкрепят своите близки.

►►►Бела Хадид: еталон за красота

„Всички имаме нужда от любов и подкрепа. И ако можете да сте тези, които носят на някого щастие или спокойствие, които те не могат да намерят в себе си, бъдете този човек – казва Бела. – Когато усещате, че светът около вас се срива, се обърнете за помощ към най-близките си. Не трябва да се оправяте с психичното си състояние сами. Обичайте и пуснете в живота си любовта.“

The Weeknd (29) и Бела Хадид се разделиха през 2016 г. след година и половина връзка. Ейбъл веднага завърза роман със Селена Гомес, но и това не продължи дълго. Двамата се разделиха през 2017 г. И само след няколко месеца двамата с Хадид възобновиха отношенията си. Те се появиха заедно на ежегодния фестивал „Коачела“. Но през август тази година стана ясно, че отново са поели по различни пътища заради напрегнатите работни графици.