Бела Хадид: бях емоционално нестабилна

Еталонът за красота бе спасена от депресията си от тайнствен мъж.

„Имах нужда от любов“: еталонът за красота бе спасена от депресията си от мъж.

Бела Хадид- Кралицата на стрийт модата, виж в галерията по-долу:

Галерия: Бела Хадид- Кралицата на стрийт модата

Виж всички снимки

►►► 10 стилни урока от Джиджи и Бела Хадид

Бела Хадид споделя, че дълго време е била в депресия и новата й любов й помага да излезе от това състояние.

Топ моделът споделя разкрития за това как се развива личният й живот напоследък. Хадид отбелязва, че отношенията с мъжете стават нейното основно спасение в борбата за психичната й стабилност.

Моделът споделя, че е била депресирана от самото начало на кариерата си, защото е трябвало да работи усилено, за да завладее модната индустрия в световен мащаб.

„Бях емоционално много нестабилна. Работих по 14 часа в продължение на четири последователни месеца. Исках да си поема въздух. Това ме накара да търся щастието другаде. Имах нужда от любов“ - казва Хадид.

На 9 октомври Бела навърши 23 години. Тази дата се оказва повратна точка в живота й. Тя твърди, че е успяла напълно да възстанови психичното си здраве.

„Ако не бяха хората, които са най-близо до мен, вероятно щях да останала в депресивното си състояние. Получих огромна подкрепа и от фенове си, те ми писаха в мрежата и ми донесоха радост“ – казва звездата пред The Mirror.

Хадид споменава и огромния принус на новата любов в живота й, която предпочита все още да остане в тайна.

„Основното, което трябва да знаете, е, че любимият ми ме подкрепи напълно. Той беше много мил с мен през трудния период от живота ми."

Най-красивата жена в света посъветва да не се борим сами с депресията, а винаги да търсим подкрепа от роднини и приятели, както, разбира се, и от половинките си.