Бекъм: Никога не съм си правила пластични операции

Виктория Бекъм твърди, че никога не си е правила пластични операции.

Виктория Бекъм твърди, че никога не лягала под ножа на пластичния хирург.

Виктория Бекъм от началото на кариерата й до днес, виж в галерията по-долу:

Галерия: Виктория Бекъм от началото на кариерата й до...

Виж всички снимки

►►► 7 дрехи, които да НЕ носиш тази зима

Въпреки факта, че Виктория Бекъм преди няколко години признава, че е уголемила гърдите си, (по-късно осъзнава, че това е голяма грешка и маха имплантите), сега звездата твърди, че никога не е обичала пластиката.

Преди няколко дни 45-годишната дизайнерка, в чест на промотиране на козметичната си марка Victoria Beckham Beauty, споделя тайните си за красота и говори за отношението си към пластичната хирургия в ефира на This Morning.

“Никога не са ме привличали подобен тип козметични процедури, но все пак – „никога не казвай никога“, отговаря съпругата на Дейвид Бекъм на въпроса дали някога си е правила операции.

Тя признава и че съпругът й често използва нейната козметика.

„Дейвид краде от моите продукти за красота. Ние заедно ги използваме.“ - споделя Виктория.

Между другото самият спортист също сподели, че никога не се е подлагал на пластични операции и няма намерение да го прави.

„Харесва ми, че остарявам много грациозно. Нямам намерение никога да инжектирам нищо, в които и да е части на тялото ми“ - казва Дейвид.

Кои неща във визията ни мъжете тайно мразят, виж в галерията по-долу:

Галерия: Кои неща във визията ни мъжете тайно мразят

Виж всички снимки

►►► Виктория Бекъм отново във вихъра си

Виктория споделя още, че осемгодишната им дъщеря Харпър се интересува от козметика – "...заедно се гримираме, но не се появяваме на публични места в този вид. Гримираме се вкъщи, но е очевидно, че под тази форма тя няма да излезе... Мисля, че наистина е чудесно да прекарвам време с дъщеря си, правейки такъв тип женски неща. Гримирайте се и се забавлявайте.“ - казва Виктория.