Бебето на Кейти и Орландо получи подарък пистолет

Колега на певицата сметнал, че това е най-подходящият подарък за момиченце.

Колега на певицата сметнал, че това е най-подходящият подарък за момиченце.

Ексцентричните визии на Кейти Пери​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Ексцентричните визии на Кейти Пери

Виж всички снимки

►►► Кейти Пери и Орландо Блум са се оженили тайно?

Кънтри певецът Люк Браян се нарежда до Меган Фокс, Бруклин Бекъм и Никола Пелц по повод най-странните подаръци, подарявани някога.

Дъщерята на Кейти и Орландо получи доста странен подарък от певеца: въздушен пистолет. Кейти спомена тази шокираща новина в шоуто American Idol, където тя е част от журито. А междувременно Люк потвърди информация в разговор с Джими Кимел, като отговори на въпроса защо е решил да подари подобно нещо на бебе: "Просто реших, че това е най-правилният подарък, въпреки, че съм сигурен, че Кейти и Орландо никога няма да позволят на дъщеря си да го използва"

Според близък на двойката, Кейти и Орландо посвещават по-голямата част от времето си на Дейзи Дав.  В същото време и двамата успяват да съчетаят родителството с работата. Припомняме, че само шест седмици след като роди, Кейти се завърна на сцената на American Idol в качеството си на член на журито.

Наскоро Блум разказа как преминава един обикновен негов ден - актьорът става в 6:30 сутринта и отива първо при дъщеря си. Прекарва известно време с бебето, пее песнички, а след това тренира и отделя време за медитативни практики. След това актьорът се заема с работа и вечерта се завръща при семейството си.