Баровете с най-горещите емоции те очакват по Южното Черноморие

Не отлагай много... парти настроението те зове на юг по най-любимите плажни дестинации!

Чети внимателно, отиваме все по на юг и става все по-горещо по морската ивица - Cosmo ти препоръчва най-незабравимите места, които ще ти подарят чудесни летни мигове!

Заслужаваш да се потопиш в невероятната атмосфера на тези 9 плажни дестинации:

Kohi Kohi Beach Bar – Черноморец

Започни от Черноморец, там ще те посрещне любимото място на най-усмихнатите плажуващи - Kohi Kohi Beach Bar. Създаден да посреща гости и да изпраща приятели!

Барът ще те потопи в колоритно настроение и "айляшка" непринуденост, както се пее в лятните хитове. С леки и плавни движения, под звуците на музиката... и така, докато не останеш без сили. Когато настъпи моментът да презаредиш с някоя и друга вкусотия от бара, избери от ежедневната им селекция пресни плодове и си подари свежа доза витамини от прясно изцедените им фрешове. За пълно презареждане ти препоръчваме да опиташ и от емблематичните за мястото прясно приготвени пици и сандвичи по специална рецепта. Ех, после как да не си тръгнеш усмихнат след тази наслада и да не се връщаш отново лято след лято, след лято...

Tokka Bar – Градина

Поеми своята посока и към Tokka Bar – къмпинг "Градина" , където „Твоят кръг от приятели“ те очаква за едно безкомпромисно изживяване. Лежерно отпусната сред мекия златист пясък, тази гореща точка ще те вдъхнови за множество паметни и безпаметни наздравици. Обещаваме, че само за секунди, докато отпиеш първата глътка на коктейла си, и ще изгубиш представа за времето измежду шума на вълните и невероятния прилив на еуфория!

Beach Club 365 – Созопол

Дните в Club 365 винаги се изплъзват като сладък миг, докато си прегърната от слънчевите лъчи и звуците на специалната музикална селекция, в миг се пренасяш в онези романтични нощи под звуците на вълните и ритмичния бийт, където студени питиета и нови приятели ти подаряват спомени, изгубени в историята на лятото... А всяко следващо лято с удоволствие ще си ги припомняш отново (в компанията на новите ти приятели) заедно на същото място.

Бар Куче & Куче – Каваци

Отскочи до Бар Куче & Куче! Но как да го намериш? Насочваме те, много е лесно. Тръгни по плажа на Каваци и оставяйки своите следи по пясъка, се оглеждай за няколко четириноги приятелчета, които ще те посрещнат с „Бау-бау“ – това означава, че купонът е чакал точно теб! В най-приятелския бар ще ти забъркат набързо най-любимата смесица на лежерното лято, в която ще си главна героиня! Искрящи коктейли, подбрана музика, пъстро настроение и много гръбчета за чесане. От там всеки си тръгва с приятел!

El Tubo Beach Bar – Смокиня

El Tubo е перфектната буря... буря от емоции, изживявания, вкусна храна, супер свежари, готови за готини партита и безкраен списък от коктейли за безпаметно опиянение. Това уникално посвоему място те понася в горещи емоции и ритмични приключения, а ако имаш нужда от разхлаждане, морето винаги е в близост, за да те понесе на гребена на кристално чистите вълни. Не му мисли, ако си на къмпинг "Смокиня", запази своето кътче за невероятно изживяване El Tubo и стани част от най-свежарската буря!

Beach Bar Butterfly – Синеморец

Любимото синьо те приветства на метри от пенещите се вълни под сянката на това непретенциозно място Beach Bar Butterfly. Там ще откриеш невероятната страна на „малките неща“ с голямо значение и ще попиеш цялата любов, с която зарежда това специално място. Просто отпусни сетивата си и се отдай на всички любими нещица... Това е мястото, на което ще разбереш, че музиката акомпанира идеално с освежаващите коктейли, докато ти запечатваш всеки слънчев лъч и миг наслада!

Bar Borracho – Приморско

Тук пясъкът пари под стъпалата, само за да те забърза към Bar Borracho! Пълен с изненади и ентусиазъм, ще те очарова мигновено. Барът е готов на мига да ти поднесе леденостудени питиета с дъх на незабравими летни дни и да те завърти във вихъра на незабравимото лятно парти настроение. След строго спазен дневен режим на поредица от луди танци и мигове на релакс, синевата слива деликатно вълни със златистия пясък и те кани за поредния красив и незабравим танц със залеза...

Django Surf & Bar – Царево

Надолу, надолу към още по-горещи мигове те отправяме под откритото небе в компанията на Django Surf & Bar. Тази плажна дестинация ще ти поднесе перфектното съчетание от бар и сърф пред погледа на красивия „царски“ залив. Готви се за шеметни забавления, защото настроението е там и усмихнатият персонал ти го поднася с чаша студено питие, а спомените сама ги запечатваш и винаги са по много и горещи.

Club 35 – Нестинарка

Всяко лято има своята история, а сме чували, че най-добре я пишат в Club 35. Там ще ти помогнат да положиш началото на своята, ти само се остави в унеса на морската песен, обгърнат от лекия повей и разбира се, сподели безвремието си в компания, която няма нужда от почивка! Сред усмивки и добро настроение на всеки час опитвай по още едно от страхотните им предложения и така до безкрая на залеза...

Приготви банските, плажната чанта и тръгвай! Очакваме те по тези горещи летни точки, за да си създадем нови незабравими спомени заедно, които ще си спомянме през есеннтите дни с широка усмивка!