Авторката на „Сексът и градът“ смята, че Кари е трябвало да остане с Ейдън

Кандис Бушнел споделя каква трябва да е била съдбата на героите от „Сексът и градът“ в интервю за Cosmopolita.com.

Кари и Ейдън © Getty Images

В интервю за Cosmopolitan.com, авторката на „Сексът и градът“, Кандис Бушнел, засегна една от най-болните теми около сериала и книгата: дали в една алтернативна вселена Кари би останала с Ейдън, вместо с Тузара.

„Знаете ли, мисля, че Кари щеше да бъде окей, ако беше останала с Ейдън. Той беше влюбен в нея и тя в него. Но те имаха различни разбирания за живота – сподели Бушнел. - Едно от нещата, които съм установила за живота е, че когато си в 20-те и 30-те си години, връзката ти не върви, защото имаш различни цели. Когато поостареш обаче, си казваш, че е съвсем нормално да живееш по-спокойно. Ейдън беше точно това за Кари – сериозна връзка, заради която тя трябваше да се кротне. А Тузара представляваше голямо и вълнуващо приключение“.

10 факта за сексът и градът, за които не си подозирала!

Кандис сподели и своето мнение за това как биха се справяли Кари, Миранда, Шарлът и Саманта в днешно време. „Смятам, че те щяха да бързо да се адаптират към сегашния стил на живот. Всъщност, Тузара сигурно щеше да загуби работата си, защото е мъж, надхвърлил средната възраст. Много мъже като него загубиха работата си в последното десетилетие. Кари щеше да трябва да компенсира и да работи по-усърдно, за да издържа и двамата. Миранда вероятно щеше да защитава правата на жените в социалните медии... а децата на Шарлът щяха да са в училище, а тя да участва активно в училищния съвет“.

Галерия: Неотразимият стил на Сара Джесика Паркър през годините

Виж всички снимки

Писателката каза още, че много би искала да се направи трета част на филма „Сексът и градът“ и спомена какво се случва с мъжа, вдъхновил образа на Тузара в книгата и сериала. „Не поддържам контакт с него, но това е най-вече защото той живее във ферма във Вермонт. Да, истинският Тузар се премести във Вермонт и отглежда коне. И това ме съсипва, тъй като преди няколко години аз също имах коне и си мислех колко би било хубаво да споделя тази страст с някого“, завършва истинската история на своя живот Бушнел. За разлика от нея, Кари се омъжи за своя Тузар, макар двамата да не заживяха в провинцията.