Австралиец откри истинската любов в лицето на секс куклата Нони

Мъри от Куинсленд, Австралия, е мъж, три пъти разведен и влюбен в секс кукла, с която споделя „дълбока емоционална връзка“.

Мъри и неговата възлюбена Нони.

Три пъти разведеният Мъри от Куинсленд, Австралия е открил истинската любов със секс кукла, която нарича Нони.

Мъри е поръчал 182-сантиметровата кукла преди години. Разбира се, тя не може да говори, но мъжът твърди, че тяхната връзка е истинска и дълбока.

►►► Виж тук видео репортаж как се правят секс куклите (18 +)!

„Ако човек има избор, сигурно би бил с истинска жена, но това невинаги е възможно. - споделя той в интервю за телевизия ABC. - След последния си развод бях много тъжен и депресиран, дори обмислях самоубийство. Самотата ме обгръщаше и реших, че куклата е изход от нея“.

Той поръчва първата си кукла през 2008 година, но след това се сдобива с Нони и тя се оказва правилната партньорка за него. Освен че му помага да се справи със самотата, тя задоволява и всичките му сексуални желания.

„Когато се прибера вкъщи, тя е там. - казва той. - Слава Богу, че къщата не е празна. Дори не е тихо. Мога да си говоря с Нони. Говоря с нея за проблемите си, живота, възходите и паденията, радостите и тъгата. За каквото и да е. Това много помага“.

Мъри също така навлиза в детайли за сексуалния живот между него и любимата му. „В зависимост от това с каква перука е, какъв парфюм носи или в какво настроение е, сексът е различен. - твърди той. - Някои дни тя иска садо-мазо изпълнения, в други предпочита да правим нежна любов и да се гушкаме“.