Астролог: раздялата на J Lo беше определена от звездите

Астроложката не е изненадана от събирането на Дженифър и Бен.

Дженифър Лопес и Алекс Родригес обявиха раздялата си през април, само няколко седмици след като отрекоха категорично, че са поели в различни посоки. Въпреки че това стана неприятна изненада за милионите фенове на двойката, краят на връзката им бил предопределен от звездите.

Неповторимият стил на Дженифър Лопес - в галерията долу

Галерия: Неповторимият стил на Дженифър Лопес

Виж всички снимки

►►►Всичко свърши: Лопес и Родригес се разделиха


Това разказа известният астролог Деби Франк, сред чиито клиенти беше и покойната принцеса Даяна. „Алекс има Луна в Риби и в момента в неговата карта има много рядък аспект, който се появява само веднъж в живота му, веднъж на 156 години. Нептун в Луна е много разочароващ, така че в неговата карта има загуба и много разочарования. Джей Ло също има душевна връзка с него, защото нейният Нептун е на северния възел, така че мисля, че те просто трябва да се откажат от връзката. Това е време на смирение и изгубена любов “, обясни тя пред световноизвестно издание.

►►►Алекс Родригес реагира на завръщането на Бенифър

Деби коментира и слуховете за романа на певицата с бившия й годеник Бен Афлек: „Събирането й с Бен е много вероятно. Мисля, че в този момент Джей Ло и Алекс едва ли ще се сближат отново. Между тях има много тъга и нежност, но повече чувства има между нея и Бен. Може би това е основният фактор за привличане. Но в момента, докато Нептун е там, всичко е много объркващо. Сигурна съм, че и Алекс се чувства напълно объркан."


Деби добави, че не е била изненадана от събирането на Дженифър и Бен: „За тях е много трудно да се освободят един от друг. Това, което ме очарова, е, че когато се събраха за първи път през 2002 г., възелът, който е кармична точка, беше върху него. И 19 години по-късно той отново е върху него. Така че не мисля, че е случайно. Основният въпрос обаче е, наистина ли е голяма любов, или става въпрос за недовършен бизнес?“