Арми Хамър затъва... още.

Кариерата на актьора е съсипана, личният му живот също. Делата срещу него за насилие са в процес, а сега стана известно и че дължи 67 000$.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Миналата година, жена на име Ефи, обвини Арми Хамър в сексуално насилие и повдигна официални обвинения срещу него. Според момичето актьорът я е изнасилвал в продължение на четири часа през 2017 г. и й нанесъл допълнителни телесни повреди, удряйки главата й в стената. Малко по-късно след появата на тези обвинения в мрежата се появи и личната кореспонденция на Хамър с друга жена, в която той открито самоопределя себе си като канибал и споделя, че иска да опита кръвта на следващата си жертва. Друга бивша звезда, Кортни Вучекович, също се присъедини към момичетата, излязли на светло и също обвини актьора в сексуален тормоз. А Арми открича всичко до момента.

Гал Гадот се обърна срещу Арми Хамър

Вижте повече

Гал Гадот се обърна срещу Арми Хамър

Актрисата е категорична: „Той трябва да понесе отговорност!“

Очаквано, след обвиненията, кариерата на Арми Хамър започна стремглаво да се движи надолу: той изгуби многомилионни договори и доста филмови роли. Но проблемите в живота на актьора не свършват дотук. Стана известно, че той отново ще се изправи пред съда, защото дължи 67 000 долара на компания American Express, които той и бившата му съпруга са похарчили по кредитна карта и не са ги върнали.

Според документите двойката е все още женена.