Какво разчувства Ариана Гранде

Преди няколко седмици в социалните мрежи се появи видео от концерт на Ариана Гранде, в което по време на изпълнението на песента Thank U, Next, певицата не успя да сдържи емоциите си.

Преди няколко седмици в социалните мрежи се появи видео от концерт на Ариана Гранде, в което по време на изпълнението на песента Thank U, Next, певицата не успя да сдържи емоциите си.

►►► Ариана Гранде не крие сълзите си

Виж най-сладките модни визии на Ариана Гранде в галерията долу:

Галерия: Сладки модни визии на Ариана Гранде

Виж всички снимки

Всички фенове смятаха, че реакцията на Ариана е провокирана от спомена за бившия ѝ приятел Мак Милър и че плачът ѝ е оправдан. Въпреки това, певицата отново се разчувства по време на друг свой концерт, докато пее песента Rem.

“Чувствам се много напрегната и се ангажирах да направя това турне в момент от живота си, когато работя върху себе си и върху човечността, която проявявам. Ето защо понякога плача много. Благодаря ви, че приехте моята човечност. Не знам какво направих, за да заслужа срещите си с толкова красиви души всяка нощ и да усещам толкова любов ... но искам да знаете, че именно това ме кара да вървя напред”, споделя певицата в социалните мрежи.

via GIPHY

“Турнето е спасение. Животът е спасение. Благодарна съм за морето от любов, което имам около мен, както и за всички хора, които идват на моите концерти и ми предават своята енергия. Благодарна съм, че имам честта да работя с най-добрите музиканти и танцьори. Благодарна съм за хилядите хора, които ми дават възможност всяка вечер. Това е една мечта, която се превърна в реалност. Няма значение колко трудно се случва всичко. Обещавам ви, че няма да се откажа. Споделям това, защото се чувствам благодарна и защото искам всички вие да знаете, че ако също се чувствате наранени, може да го споделите и да не бъдете сами. Трудно е да съчетаваш работата, близките хора и времето за себе си в едно. Но искам да знаете, че не сте сами и че се справяте чудесно. Обичам ви”, добавя тя.

via GIPHY

По-късно постът бе изтрит.