Ариана Гранде се гримира в мивката си

Тя може да е звезда от световна величина, но грим триковете й не се различават от нашите.

Всички имаме свои трикове и навици за нанасяне на грим.

Галерия: 13 празнични идеи за грим от Инстаграм звездите

Виж всички снимки

Тези, които носят очила трябва да се приближат на сантиметри от огледалото, за да си сложат спиралата. Някои момичета използват пинсети, за да си залепят екстеншъните на мигли, а други се доверяват на лъжица, за да изпишат перфектната очна линия.

Ариана Гранде не прави изключение от правилото, нищо че е звезда от световна величина. Това разбираме от скорошната снимка на певицата, която я показва в нетипична, но много човешка светлина – как се гримира в банята.

►►► Виж тук какво никога да не казваш на жена, пристрастена към грима!

Не само това – Ариана е седнала, повтаряме, седнала, в мивката, а около нея цари обичайния хаос, който всяка жена създава преди излизане.

Всички ние знаем, че огледалото в банята е прекалено далеч, за да сложим макиажа си до най-малкия детайл, без нещо да се размаже или разтече. Знае го и Ариана, така симпатично сгъната на две в мивката.

Звезда като нея ще има армия от гримьори, които да я подготвят? Или пък самата тя поставя грима си, изглеждайки като секси газела, облечена в най-разкошната парти рокля? Не и пак не.Ари се справя сама и едновременно с това изглежда като всички нас. Ура!