Антонио Бандерас: Инфарктът беше едно от най-добрите събития в живота ми

Актьорът разказа как се е променил животът му след сърдечния удар.

от

"Вече си избирам роли, които ми носят само удоволствие. Не ме интересува нищо друго", откровен е Бандерас.

© Getty Images

В ново интервю разказа какво се е променило в живота му, след като е получил инфаркт преди шест години. Според актьора той се радва, че е трябвало да преживее това, защото случката го е накарала да погледне на много неща от другата страна. Между другото актьорът след случката отказва цигарите. Виж още кои звезди се отървават от този порок.

„Това вероятно беше едно от най-добрите преживявания в живота ми. Сякаш сложих очила и видях важното. Върнах се в Испания и започнах да гледам по различен начин на професионалния си живот. Мисля, че беше правилно“, каза Антонио в интервю за Radio Times.

Антонио Бандерас: Жена ми спаси моя живот

Вижте повече

Антонио Бандерас: Жена ми спаси моя живот

Антонио Бандерас разкри в свое интервю, че настоящата му половинка Никол Кимпел е спасила живота му, като направила последиците от сърдечния удар, който претърпя актьора, обратими.

„След инфаркта си избирам роли, които ми носят само удоволствие. Не ме интересува нищо друго. За мен животът започва, когато някой каже: "Действай!" – или когато завесата се вдигне“, добави Бандерас.

През 2017 г. актьорът беше отведен в болница поради болки в гърдите, които се появяват по време на тренировка. По-късно стана известно, че той е получил сърдечен пристъп.

Тейлър Суифт към Бандерас: "Баба ми обожава твоите филми"

Вижте повече

Тейлър Суифт към Бандерас: "Баба ми обожава твоите филми"

Тейлър Суифт се подигра с възрастта на Антонио Бандерас.