Анистън се извинява, че "счупи" Instagram

Дженифър Анистън се извинява за сриването на Instagram със снимката на „приятели“-те си.

Дженифър Анистън се извинява за разбиването на Instagram със снимката на „приятели“-те си.

Най-стилните визии на Дженифър Анистън, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-стилните визии на Дженифър Анистън

Виж всички снимки

►►► Любопитни факти от живота на Дженифър Анистън

Овен че заради поста на актрисата Instagram спря да работи за кратко време, тя счупи и рекорда на снимка на принц Хари и Меган Маркъл.

Дженифър Анистън се извинява, че е разбила Instagram, когато се присъединява към популярното приложение по-рано тази седмица. Instagram временно се срива в момента, в който Анистън се присъединява. Актрисата се изстреля напред със снимката на събирането на приятелите от хитовия сериал „Приятели“. Освен това тя надминава и рекорда на принц Хари и Меган за най-голям интерес към акаунта, за да достигне един милион последователи в приложението.

Със снимката, която качи, не е изненада, че Instagram се срина под натиска на всички потребители, желаещи да видят кадъра и да разберат дали не е намек за някакво продължение на любимата им лента или някакво ново начало.

„Кълна се, че не исках да го срина... Благодаря ви за милото и блестящо посрещане“ - пише тя, към клипа, който публикува с героинята си от новия проект, в който участва - Morning Show.

►►► Дженифър Анистън: Не е моето да съм секс символ

„Наясно сме, че някои хора имаха проблеми след появата на профила на Джен“, заявява говорител на Facebook, който е собственик на Instagram, в изявление пред CNN за катастрофата, предизвикана от Анистън.

„Радвам се, че този "приятел" е част от Instagram общността.“

В допълнение към временното затруднение на работата на приложението Анистън счупва и основния рекорд в Instagram, като побеждава световния рекорд на Гинес за най-бърз потребител, достигнал до милиони последователи за кратко време, който до този момент принадлежеше на Меган и Хари.

На Анистън й отне само 5 часа и 16 минути, за да достигне до милион последователи – подвиг, който отнема на херцога и херцогинята на Съсекс 5 часа и 45 минути, според рекордите на Гинес.

Е, явно Instagram вече си има нова кралица!