Анистън разкри големите тайни на "Приятели"-те

Дженифър Анистън разкри големите тайни на актьорите от "Приятели": "Преживяхме разводи и спонтанни аборти... И винаги бяхме заедно!"

Дженифър Анистън разкри големите тайни на актьорите от "Приятели": "Преживяхме разводи и спонтанни аборти... И винаги бяхме заедно!"

Най-стилните визии на Дженифър Анистън​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-стилните визии на Дженифър Анистън

Виж всички снимки

►►► Колко богати са актьорите от "Приятели"

В навечерието на 27-годишнината от излизането на първия епизод от поредицата "Приятели", Дженифър Анистън реши да сподели някои от големите актьорски тайни - както добри, така и лоши спомени.

Анистън си спомни как се върна на снимачната площадка за снимките на специалното шоу: „Сякаш си спомних всичко, когато се върнах на снимачната площадка. Просто бях завладяна от вълна от спомени”, казва актрисата.

От думите й става ясно, че дълго се е притеснявала какво ще се случи, когато най-накрая се върне при декорите: „Когато стигнах там, това беше като малък инфаркт... Оказа се, че пътуването във времето не е толкова лесно. Завършихме снимките през 2004 г. Тогава всички имахме светъл поглед, гледащ в бъдещето. Но ни чакаше още много работа“.

via GIPHY

Звездата също призна, че през годините на снимките, на една и съща снимачна площадка, актьорите са преминали заедно през доста болезнени събития, с които винаги са се справяли заедно: „Горчивата истина е в промените и в загубите... Преживяхме доста трудности - поява на децата, браковете и разводите, и спонтанните аборти... Тогава времената бяха по-лесни. Нямаше социални мрежи като сега и опората бяха те - приятелите“.