Анджелина нарече битката с Брад за винарната "несериозна" и "злонамерена"

Скандалът между бившите съпрузи не спира да се заплита.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Изглежда битката на бившите съпрузи Анджелина Джоли и Брад Пит никога няма да приключи. Според съдебните документи, получени от RadarOnline.com, Анджелина нарича делото си с Пит „несериозно, злонамерено и част от проблемната схема на Брад“.

„Твърденията на Пит, че той и г-жа Джоли са имали таен, неписан, премълчан договор с правото да дадат съгласие за продажбата на своя дял от имота, са в пряко противоречие с писмени документи и, наред с други правни недостатъци, които нарушават Закона за измамите и обществена политика“, се посочва в документите.

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

Припомняме, че преди няколко месеца Брад Пит съди Анджелина Джоли заради общата им винарна Шато Миравал. Шатото е придобито по време на брака им, но след развода Джоли тайно продаде дела си на руския бизнесмен Юрий Шефлер.

Брад обвини Анджелина, че целенасочено се опитва да „навреди“, като продава своя дял, без да се допита до другия собственик. През септември тя получи "зелена светлина" да продължи с плана си, но съдебната битка все още продължава.

Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад Пит?

Вижте повече

Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад Пит?

Преди няколко дни срещу ФБР беше подаден анонимен иск. Журналисти предполагат, че в случая е замесена Анджелина Джоли.