Анджелина Джоли вече съди Брад Пит и за домашно насилие

Битката между двамата продължава с всякакви средства.

от

© Getty Images

По всичко личи, че процесът между Анджелина Джоли и Брад Пит няма да приключи скоро. Анджелина заведе насрещен иск срещу бившия си съпруг Брад Пит, като част от делото за поделянето на винарната. За това пише New York Times.

Адвокатите на актрисата казаха пред съда, че преговорите за продажбата на дела на Джоли във винарната са се провалили, тъй като бившият й съпруг е поискал тя да подпише „споразумение за неразкриване на информация, което ще й забрани да говори извън съда за физическото и емоционалното насилие на Пит над нея и децата им."

Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад Пит?

Вижте повече

Анджелина Джоли съди ФБР заради Брад Пит?

Преди няколко дни срещу ФБР беше подаден анонимен иск. Журналисти предполагат, че в случая е замесена Анджелина Джоли.

В делото се описват подробности от конфликта от септември 2016 г. Тогава Пит и Джоли летяха от Франция до Калифорния с частен самолет с децата си. „Пит хвана за гушата едното от децата и удари другото в лицето“ и „хвана Джоли за главата и я разтърси“, се казва в документа. В изявлението се твърди още, че в някакъв момент Пит залял Джоли и децата с бира.

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина

Вижте повече

Брад Пит с нови обвинения към Анджелина

„Тя ме наранява нарочно“, твърди актьорът.Анджелина върти бизнес с руски алкохолен магнат.

Горчивата битка на Брад Пит и Анджелина Джоли за децата се разиграва в съдебната зала през последните пет години след развода им през 2016 г.