Анджелина Джоли ни показа как да носим любимата си пижама на летището

Коприненият й комплект включва риза и панталон на Valentino, в изящен нюанс на шоколадово кафяво.

от

Ако често летиш със самолет, вероятно поне веднъж си имала болезнено ранен полет и си искала просто да станеш от леглото, без много приготовления, и да отидеш право на летището. Разбира се, стилът за пътуване се върти около удобното облекло, но носенето на прави пижами изглежда твърде небрежно. Освен ако не си Анджелина Джоли. Филмовата звезда бе забелязана в Лондон, на летище Хийтроу, със сина си Пакс. Тя бе облечена с шикозна пижама, с която постигна правилния баланс между комфорт и елегантност.

Коприненият й комплект включваше риза и панталон на Valentino, в изящен нюанс на шоколадово кафяво. За да запази усещането за непринуденост, актрисата прибави и кафяви кожени чехли на марката, които се продават за $750, идеални за обуване и събуване, докато преминаваш през металните детектори. Защо чехли? Успех с разкопчаването на токчета с каишки, докато нетърпеливите пътници се редят на опашка зад теб.

Гуинет Полтроу те кани на пижамено парти

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

Джоли стилизира пижамата си с елегантна чанта, перфектна за ръчен багаж: голям ватиран модел на YSL, който може да побере всичко, от което се нуждаеш за дълъг международен полет. Чудим се що за пътник е Джоли. Дали чете книги по време на полетите си? Или гледа филми? Слуша подкасти? Едно нещо е сигурно: тя определено кара всички останали на борда да се чувстват неподходящо облечени.