Анджелина Джоли излезе от депресията и отлетя да подкрепи дъщеря си

Актрисата се появи в делови вид: пусната коса, черна рокля с миди дължина и минимален акцент върху грима.

от

След като Брад Пит и Анджелина Джоли обявиха намерението си да се разведат, актрисата започна видимо да отслабва. Изглежда сега обаче тя се е справила с депресивното състояние и отлетя за Атланта, за да подкрепи дъщеря си Захара във важно за нея събитие.

© Getty Images

Момичето ще учи в Spelman College. И наскоро тя беше приета в афро-американско женска общност. Анджелина не можа да пропусне важния ден на дъщеря си и долетя със синовете си Пакс и Мадокс.

Актрисата се появи в делови вид: пусната коса, черна рокля с миди дължина и минимален акцент върху грима. Всичко изглежда много сдържано. Снимки от банкета изтекоха в социалните мрежи, така че абонатите забелязаха, че лицето на Джоли е закръглено.

Изглежда обаче, че негодуванието на дъщерята към баща ѝ не е изчезнало. На банкета студентката застана пред други членове на женската общност, за да се представи: „Казвам се Захара Марли Джоли.“ Между другото, момичето има двойно фамилно име.

В коментарите към публикацията в Daily Mail абонатите коментират, че Захара е зомбирана.

Най-накрая! Брад официално има жена до себе си след развода с Анджелина

Вижте повече

Най-накрая! Брад официално има жена до себе си след развода с Анджелина

Връзката на Брад Пит с Инес де Рамон стана първият "истински" роман след развода му с Анджелина Джоли: "Той я представя като свое гадже".