Захара най-сетне ще се срещне със своята майка

44-годишната Анджелина Джоли избра нестандартен начин за посрещането на новата година. Актрисата организира пътуване заедно с по-големите си наследници до родината на доведената си дъщеря.

44-годишната Анджелина Джоли избра нестандартен начин за посрещането на новата година. Актрисата организира пътуване заедно с по-големите си наследници до родината на доведената си дъщеря.

►►► Децата на Брад отказват да прекарат празниците с него

Брад Пит и Анджелина Джоли в най-щастливите моменти от семейния им живот, споделени с децата им: виж снимки в галерията долу

Галерия: Брад и Анджелина с децата си

Виж всички снимки

14-годишната Захара е родена в Етиопия. Анджелина осиновява момичето по време на своя благотворителна мисия. Малката Захара е едва на 6 месеца, а първоначалната версия за биологичната ѝ майка е, че малко след раждането тя е починала от спин.

Въпреки първоначалните слухове, през 2007 г. репортери установяват, че биологичната майка на Захара е жива и търси своето момиченце. Нейното име е Mentevab Lebizo. Жената споделя, че детето е родено след изнасилване, а причината за изоставянето е свързана с липсата на средства за отглеждането му.

През 2015 г. Захара изяви желание да се запознае с биологичната си майка, но тогава срещата им така и не се състоя. Малко след това Анджелина и Брад подадоха молба за развод, а пътуването до Етиопия се забави за неизвестен период от време.

Анджелина Джоли избра да посрещне новата година в компанията на Захара и Шайло, който наскоро промени името си на Джон. Двамата често придружават своята майка на специални събития. Семейството избра да отпразнува празника в родината на 14-годишната Захара.

Като част от посещението си в Етиопия, Анджелина се срещна с президента на страната Саале-Уарка Зауде. На официалната среща актрисата пристигна в компанията на двете си деца.

Представител на актрисата съобщи за причините за неочакваното посещение на семейството в Етиопия.

„Анджелина отлетя към родината на своята дъщеря Захара. Момичето ще има възможността да се запознае с историята и културата на своята страна. Те ще прекарат известно време там, но точната дата на края на пътуването все още не е ясна. Шайло доброволно пожела да придружи Анджелина и Захара“, коментира той пред Hollywood Life.

Все още не е ясно дали срещата между Захара и биологичната ѝ майка се е състояла.

Припомняме, че биологичните деца посрещнаха празниците със своя баща Брад Пит, а доведените наследници на фамилията прекараха тази част от годината със своята майка.