Анджелина Джоли се впусна в нова връзка

Джоли най-накрая е решила да обърне страницата, след развода с Пит.

След силно отразеният медийно развод с Брад Пит, Анджелина Джоли най-накрая е решила да обърне страницата.

Виж щастливите моменти на Брад, Анджелина и децата им:

Галерия: Брад и Анджелина с децата си

Виж всички снимки

Очевидно това е краят на една епоха, въпреки мнението на някои, че е възможно помирение. Според информацията, разкрита от Entertainment Tonight, Анджелина Джоли се е възстановила от раздялата си с Брад Пит и даже се среща с друг човек.

Вероятно скоро ще разберем кои са новите половинки на най-известната холивудска (бивша) двойка

Въпреки че източникът съобщава, че тази нова връзка за момента не е сериозна, а просто холивудската звезда опитва отново да открие любовта след развода си.

„Анджелина Джоли е споделила с приятели, че все още не е готова да излиза с някой, но се среща с възрастен мъж, занимаващ се с недвижими имоти. В никакъв случай не е известна личност, нито пък политик", твърди източник близък до холивудската актриса. „Анджи се чувстваше много зле след раздялата си. Да прекараш част от времето си с един зрял човек, това много й помага“, обяснява още той.

►►► Прочети първото интервю на Анджи след раздялата

От своя страна Брад Пит също е решил да продължи напред и се среща с някой.

През септември 2016 г. светът бе разтърсен от новината, че след 10 години съвместен живот Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат. Всеки от тях се опита да получи попечителство върху децата и всеки един от тях се опита да обясни причините за тяхната раздяла.

„Нещата между Брад и Анджи приключиха зле. Въпреки че се подложиха на терапия, трудно ще им бъде да са заедно в една стая с децата“, споделя източник пред Еntertainment Tonight. Феновете на Бранджелина вече може да обърнат страницата и да пратят историята, която години наред ги караше да мечтаят, в миналото.

Източник: бгнес