Анджелина Джоли с безумен ултиматум към Брад Пит

Анджелина Джоли с безумен ултиматум към Брад Пит

По всичко изглежда, че Анджелина и Брад още не са преглътнали горчилката след раздялата си и продължават да воюват помежду си.

Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит: припомни си ги от галерията долу

Галерия: Най-стилните визии на Анджелина Джоли и Брад Пит

Виж всички снимки

►►►Анджелина Джоли с призив срещу домашното насилие

Този път Анджи реши да удари по най-болното място на бившия си и му постави ултиматум – или децата, или бившата ти. И да, под бивша се има предвид именно Дженифър Анистън. Явно Анджелина не може да приеме факта, че Брад някак си успява да продължи напред и без нея. Наскоро се появиха слухове, че Пит и Анистън си стават все по-близки. Това вбесило Джоли, която категорично забранила на Брад да запознава шестте им деца с Дженифър.

Припомняме ви, че Анджелина Джоли и Брад Пит се разделиха преди четири години и оттогава водят съдебни дела, като най-драматичните от тях са именно за попечителството на шестте им деца. Анджи се опита да запази мълчание за подробностите около раздялата им, но стана ясно, че през последните години Брад е злоупотребявал с алкохол, а също така, според актрисата, е бил и агресивен спрямо някои от децата им. Пит, разбира се, оспори част от обвиненията, но потвърди за проблеми с алкохола и призна, че след раздялата е съкрушен. Въпреки всичко той успя да се съвземе и продължи напред – с работата и с опитите да намери щастие. Но именно това негово желание явно е вбесило Джоли – близки до бившите съпрузи смятат, че тя най-вероятно тя ще промени търсената сума при развода и нищо чудно да поиска 100 милиона долара или дори повече. Според същите източници Брад вече искрено не понасял Анджелина и ако не били децата, нямало да иска да я види никога повече.