Ан Хечи: Моята работа е да създавам фантазия

Актрисата Ан Хеч почина този уикенд след катастрофата, която претърпя преди седмица.

Ан Хечи (изиграла емблематичните си роли в "Шест дни, седем нощи", "Дони Браско", "Психо"), която предизвика две последователни катастрофа в Лос Анджелис миналата седмица, почина в местна клиника. Това съобщава пред репортери нейният син Хоумър.

"Брат ми Атлас и аз загубихме майка си. След шест дни на невероятни емоционални промени, аз съм в дълбока тъга, която не мога да изразя с думи. Надявам се майка ми вече да не я боли... Искам да вярвам, че сега тя ще познае вечната свобода някъде там" — цитира думите на Хоумър Fox News.

На 5-и август Ан Хеч се блъсна със синия си Mini Cooper в гараж на жилищен комплекс, а след това и в съседна къща, в следствие на което колата й се запали. "Актрисата бе хоспитализирана със сериозни изгаряния. През цялото това време Ан беше в кома. Лекарите се бориха за живота й, но в петък установиха мозъчна смърт, след кото близките й решиха да спрат животоподдържащата апаратура." Семейството планира да изпълнят желанието на Ан да стане донор на органи след смъртта си.

Източник от LAPD каза пред Fox News, че тестовете, взети от актрисата след инцидента, показват наличието на наркотици в кръвта ѝ. Все още обаче не е доказано, че това не е свързано с лекарствата, които лекарите са ѝ прилагали като лечение.

През 2001 г. актрисата даде откровено интервю за ABC News за борбата си със зависимостите, която била следствие от травма в детството - като дете Ан била сексуално малтретирана от баща си, баптисткия пастор Доналд Хеч.

Снимка: стоп кадър от филма "Шест дни, седем нощи"
Снимка: стоп кадър от филма "Шест дни, седем нощи"

Емблематични изказвания на Ан Хечи

"Не се влюбваме в опаковката на човека, влюбваме се във вътрешния му Аз".

"Важно е да говорите за себе си и да обичате себе си. Важно е да анализирате трагедиите си и нещата, които ви карат да растете".

"За да остане здрава една връзка, хората трябва да се грижат един за друг".

"Даването на съвет става наистина трудно. Колкото повече остарявам, толкова по-малко съвети давам".

"Много съм благодарна за платформата, която имах в живота си, за да говоря открито за нещата, които ме интересуват".

"Винаги съм честна, независимо дали съм в светлината на прожекторите или не".

"Сега не принадлежа към обикновените - ще си остана специална завинаги!"