Ан Хатауей и малката ѝ черна рокля на шоуто на Versace в Лос Анджелис

Не е трудно да се досетиш кой е любимият й цвят.

от

© Getty Images

Есенно-зимната колекция на Versace бе представена в Лос Анджелис, а сред вип гостите на първите редове се открои Ан Хатауей с малката си черна рокля. Към нея прибави чорапогащник, ефектни обувки на платформа, малка кокетна чанта, слънчеви очила и блестящи бижута за завършек.

© Getty Images

Същия ден тя се отправи към червения килим на Hollywood Beauty Awards в друга черна рокля на Versace, но този път с дължина до глезените. Ако се вгледаш внимателно, ще забележиш характерните за марката златни мотиви на Медуза върху презрамките.

© Getty Images

Двете модни изяви на актрисата продължиха поредицата й от главозамайващи тоалети, с които спечели вниманието ни. Съвсем наскоро я видяхме в прозрачна рокля на Valentino, по време на филмовия фестивал в Берлин, и в друг по-семпъл модел на Alaïa с качулка.

ЕСЕН-ЗИМА 2023: Най-добрите стайлинг идеи от подиума в Милано, виж в галерията по-долу:

Галерия: ЕСЕН-ЗИМА 2023: Най-добрите стайлинг идеи от подиума в...

Виж всички снимки

Що се отнася до решението на Донатела да представи колекцията си не в рамките на Седмицата на модата в Милано, а в Лос Анджелис, ето какво отговори тя: „С тази колекция тествам себе си, беше истинско предизвикателство. В Милано съм си вкъщи, но да я покажа в Лос Анджелис означаваше да изляза от зоната си на комфорт. Когато създавам колекциите си, аз искам да се чувствам несигурна… Може да звучи налудничаво, но това ми помага да се развивам“.

Дуа Липа провокира със секси гащеризон по време на Седмицата на модата в Милано

Вижте повече

Дуа Липа провокира със секси гащеризон по време на Седмицата на модата в Милано

А чантата й с форма на сърце, беше черешката на тортата.