Американски учени съветват да укрепваме имунитета си със секс

Дори само един полов контакт седмично повишава съдържанието на имуноглобулин А, който се справя с инфекциите, твърдят специалистите.

Дори и да си уморена и да те боли глава, а „половинката“ да те гледа умоляващо с влюбени очи, ободри се със секс. Той е полезен по много причини.

Бодрост и младост

Ти не само ще се почувстваш по-свежа и с повишено настроение, но и реално ще изглеждаш с 10 години по-млада. До такъв извод са стигнали шотландските учени.

Галерия: Секс пози според неговата зодия

Виж всички снимки

Не на стреса

Американските учени са убедени, че най-добрият антидепресант е спермата. Ако не си в настроение, обърни се към „лекарството“, което се произвежда от мъжкото тяло.

Самооценка

В Тексаския университет отбелязаха, че редовният секс кара хората да се чувстват неотразими и ги подтиква да отделят повече внимание на тялото си. А това е още един плюс към уважението.

Изгорени калории

Не е толкова, колкото би ти се искало, но и 21-те изхвърлен и калории ще ти позволят с чувство на изпълнен дълг да заспиш сладко-сладко след преживяното удоволствие.

►►► Виж тук колко калории гориш при различните сексуални изпълнения!

Засилен имунитет

Американският Университет Уилкс съветва имунитета да се укрепва чрез секс, защото дори само един полов контакт седмично повишава съдържанието на имуноглобулин А, който се справя с инфекциите.

Забравена мигрена

Немските учени предлагат аналгинът да бъде сменен със секс. Именно той е помогнал на 60% от анкетираните да забравят за болките в главата.