Амбър Хърд проговори какво е да си жертва на насилие

Тя помага на организации за жени с подобни проблеми

Ще запомним тази година с една от най-шокиращите звездни раздели - тази на Джони Деп и Амбър Хърд. 

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

И то не, защото подобен развой на събитията не се очакваше, а, защото младата актриса обвини мъжа си, че я малтретирал както физически, така и психически. 

След като двойката приключи с бракоразводното си дело, Джони изплати 6 милиона на бившата си половинка. Тя обаче не получи парите в собствената си банкова сметка, а ги разпредели между две благотворителни организации, една от които за насилие над жени. 

►►►Другото лице на насилието

Наскоро кратко клипче с изповедта на Амбър, какво е да си жертва, се появи в мрежата и беше публикувано към проекта GirlGaze.

"В началото си казваш: "Как това се случи с мен?" Аз съм силна, умна и никога не съм била жертва", казва Амбър. "Мисля, че срамът е важна част от това да бъдеш в ролята на жертва. А се случва с толкова много жени, които познавате. Когато това се случва в дома ви, на затворени врати и с някой, когото обичате, е непонятно. Ако е с някой непознат сякаш е очаквано."

►►►Бягай надалеч от тези 7 типа мъже

Амбър е категорична, че е успяла да се справи с всичко, благодарение на приятелите си. "Като жена, която е преминала през това публично, имам уникалната възможност да напомня на останалите жени, че нещата не бива да продължават по този начин, защото не са сами. Можем заедно да променим нещата", категорична е блондинката.