Амбър Хърд призна, че е посягала на Джони Деп

В появил се в мрежата аудиозапис Амбър Хърд обяснява, че е била Джони Деп в моментите, в които е губела разсъдъка си

  • ► В появил се в мрежата аудиозапис Амбър Хърд обяснява, че е бúла Джони Деп в моментите, в които е губела разсъдъка си

  • ► Джони Деп съобщава, че бившата му съпруга го е замервала с бутилки и с други предмети

  • Най-драматичните холивудски раздели в историята: виж ги в галерията долу

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►►Джони Деп съди Амбър Хърд за насилие

Амбър Хърд „призна“ (без да иска), че е посягала на бившата си половинка Джони Деп. Това стана в аудиозапис, който се появи в интернет, пуснат от Daily Mail. Как е попаднал в ръцете на медиите той не е ясно, но в него се чува, че Амбър казва, че „губи разсъдъка си“, когато е нервирана.

Според изданието записите са направени през 2015 година, когато актьорите тъкмо са сключили брак.

В записа Деп се оплаква на Амбър, че е станала „маниакално зла“ и го бие. А Хърд веднага повишава тон.

„Миналата нощ ме удари, дяволите да те вземат... Нарочно се махнах от дома ни, за да не се избиваме един-друг. Защото, ако бяхме продължили, щеше да стане много лошо. Страхувах се да не извършим престъпление“, казва в записа Деп и предлага на възлюбената си да живеят в различни стаи, тъй като съвместното им съжителство води до побоища. Но което Амбър отговаря:

„Не мога да ти обещая, че нещата ще се оправят. Не мога да ти обещая, че ще остана спокойна.“

В същия запис Хърд обяснява на мъжа си, че не се е опитвала да го нарани, а просто го е шибнала (вероятно по лицето).

„Не съм искала да те наранявам, не съм те удряла с юмрук. Не знам точно какво движение е извършила ръката ми, но това не беше пълноценен удар. Ти не пострада“, обяснява актрисата. Също така тя отбелязва, че хвърлянето на предмети по Деп не трябва да се приема като опит за нараняване.

„Това не означава нищо“, казва Амбър.

Джони Деп вече е съобщил в съда, че бившата му съпруга е хвърляла по него стъклени бутилки, буркани, горещи свещи, дистанционни и какво ли още не.

Чуй целия аудиозапис тук 

По-рано Амбър обвини свидетелите на Деп, че са подкупени, за да не потвърдят акта на домашно насилие срещу нея. Заседанието по този въпрос е назначено за февруари тази година. Адвокатът на Джони е убеден, че Амбър умишлено руши репутацията на актьора и със скандали се опитва да измъкне колкото се може повече пари от него.