Амбър Хърд отхвърлила споразумение с Джони Деп

Слуховете гласят, че американската актриса Амбър Хърд е отхвърлила извънсъдебното споразумение с Джони Деп!

Амбър Хърд подаде молба за развод с Джони Деп само 15 месеца след сватбата им!

Слуховете гласят, че американската актриса Амбър Хърд е отхвърлила извънсъдебното споразумение с Джони Деп!

То включвало негово предложение да й плаща 50 000 долара в продължение на следващите 8 месеца, но не това е причината за отрицателната реакцията на Амбър. Оказва, че тя не харесвала едно единствено условие – Деп настоявал съдебната заповед, забраняваща личните контакти между двамата, да се разпространява и върху двамата съпрузи. В момента мярката важи само за Деп, който няма право да се доближава до съпругата си на по-малко от 90 метра съгласно ограничителната заповед.

Източници от обкръжението на Амбър заявиха пред светския портал TMZ, че тя не се чувства виновна в насилие спрямо мъжа си, съответно не желае името й да фигурира в подобна заповед. За Хърд парите на Деп са „най-незначителния приоритет“ във войната между двамата, твърдят източниците. Тя смята, че просто се нуждае от защита, а иска да представлява всички онези, които са станали жертви на насилие от богати и известни хора. Сумата от 50 000 долара месечно, а също едноличното право да ползва дома и колата е това, което Амбър искаше от самото начало. Двамата с Деп не са подписали брачен контакт, ето защо при развода актрисата има право да претендира за половината от спечеленото от мъжа си по време на брака.

На 17 юни ще има съдебно заседание, на което актрисата се надява получи постоянна заповед, забраняваща на Деп да се доближава до нея по-малко от 90 метра.

Източник: бгнес