Амбър Хърд е невинна? Или умело се изплъзна

Актрисата е призната за невинна по делото за лъжесвидетелстване срещу Джони Деп.

Актрисата е призната за невинна по делото за лъжесвидетелстване срещу Джони Деп.

Най-драматичните холивудски раздели в историята​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►► Джони Деп въвлича Илън Мъск в делото за клевета

Изглежда, че съдебните спорове между бившите съпрузи отдавна приключиха, но звездите все още не могат да се успокоят. На страниците на западните медии се появи информация, че актрисата е лъжесвидетелствала срещу актьора. Съобщава се, че тя е "украсила" докладите за домашно насилие и че случаят е взет под съдебен контрол отново.

Тази информация обаче веднага беше коментирана от Илейн Бредехофт, адвокат на Амбър Хърд, като заяви, че нейният подопечен няма да бъде наказан: „Давността за лъжесвидетелстване в Калифорния е три години и е изтекла отдавна. Следователно, всяко разследване и обвинение, камо ли присъда с глоба или лишаване от свобода, са невъзможни“, казва Илейн Бредехоф пред Radar Online.

Освен това адвокатът на актрисата заяви, че Джони Деп е виновникът за всички тези слухове. Твърди се, че именно той ги е разпространил с цел да повлияе на съдебното жури.

Припомняме, че по-рано Върховният съд на Лондон призна 12 от 14 случая на нападение на Джони Деп срещу актрисата, като по този начин му отказа иск за 2 милиона паунда обезщетение. В края на декември миналата година стана известно, че Деп е подал молба до Апелативния съд с искане да преразгледа делото за клевета срещу The Sun, но впоследствие загуби.