Амбър е диагностицирана: Тя има психични проблеми

Клиничният психолог Шанън Къри e свидетел от страната на Джони Деп по делото между актьорите и говори за психичните разстройства, от които страда Амбър Хърд.

Клиничният психолог Шанън Къри e свидетел от страната на Джони Деп по делото между актьорите и говори за психичните разстройства, от които страда Амбър Хърд.

Най-драматичните холивудски раздели в историята, виж в галерията долу:

Галерия: Най-драматичните холивудски раздели в историята

Виж всички снимки

►►► Джони Деп съди Амбър Хърд за насилие срещу него

Актрисата е диагностицирана с гранични и истерични разстройства на личността.

Граничното разстройство на личността се характеризира с импулсивност, проблеми със самоконтрола и емоционална нестабилност. Ако човек с това разстройство е във връзка, чувствата му към партньора могат бързо да преминат от омраза към обожание (и обратното). Хората с истерично разстройство на личността се характеризират с такива черти като самодраматизация и театралност, преувеличено изразяване на емоции и егоцентризъм. В допълнение, хората с това разстройство са склонни да играят ролята на жертва или да измислят фалшиви истории.

Специалистът направи такива заключения въз основа на медицински записи, аудио и видео, показания на свидетели, както и след лични срещи с Хърд в края на 2021 г. Както отбелязва Кари, тези нарушения се проявяват във всички аспекти на живота.

След развода актрисата обвини бившия си съпруг в домашно насилие, а по-късно написа изявление във Washington Post, в която казва, че е била жертва на домашно насилие, без да посочи името на съпруга си. Самият Деп отрича обвиненията за домашно насилие и заведе дело за клевета за 50 милиона долара срещу бившата си съпруга.

Делата все още не са приключили окончателно, а актрисата публикува в личния си Instagram, че се оттегля от социалните мрежи за известно време.