Амбър Хърд урежда конфликта с Джони Деп срещу 1 милион долара

Дали историята ще достигне все пак някаквъв финал?!

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Амбър Хърд уреди конфликта с бившия си съпруг Джони Деп: тя ще му плати 1 милион долара вместо необходимите 8 милиона долара. По-рано съдът призна Амбър Хърд за виновна за клевета и нареди на актрисата да плати 15 милиона долара обезщетение. 5 милиона са глоби (по-късно сумата е намалена до 350 хиляди долара), а актрисата трябваше да плати 10 милиона на бившия си съпруг. Той от своя страна трябваше да й изплати 2 милиона долара обезщетение по една от точките, по които съдът вече го призна за виновен.

Джони Деп: „Амбър Хърд използва развода, за да спечели още 15 минути слава“

Вижте повече

Джони Деп: „Амбър Хърд използва развода, за да спечели още 15 минути слава“

Актьорът обвинява бившата си съпруга, че използва раздялата им за нечисти цели.

Амбър написа в Instagram, че вече не вярва в американската правна система, която е превърна нейните показания в забавление за социалните мрежи и решава, че иска да живее ползотворно, изоставяйки съдебните дела, които не бяха в състояние за защита на нейните лични интереси и свобода на словото.

Актрисата отбеляза, че дори ако по-ранната й жалба бъде разгледана и това доведе до нов процес: „Просто не мога да мина през това за трети път, не мога да си позволя да рискувам богатството си – както финансово, така и психологическо, физическо и емоционално“, пише тя.

„Никоя жена не бива да се сблъсква с подобно унижение и фалит, защото казва истината, но това за съжаление не е необичайно...“, добавя Амбър.

Адвокатите на Деп казват, че парите никога не са били цел на делото между бившите съпрузи. Също така стана известно, че сумата, която Хърд ще плати, ще бъде предвидена за благотворителност.

В началото на лятото съдебните заседатели признаха Амбър Хърд за виновна по дело за клевета срещу бившия съпруг Джони Деп, когото тя обвини в домашно насилие, и я осъди да плати обезщетение в размер на 15 милиона долара. Актрисата не беше съгласна с присъдата и многократно обжалва. В социалните мрежи тя написа, че е „разочарована от това какво означава тази присъда и за другите жени“, тъй като тя „опровергава идеята, че насилието срещу жени трябва да се приема сериозно“.

Още едно петно върху името на Амбър: Джони твърди, че е била елитен "ескорт"

Вижте повече

Още едно петно върху името на Амбър: Джони твърди, че е била елитен "ескорт"

Въпреки, че правната вражда между Джони Деп и Амбър Хърд приключи през юни, мръсни факти за живота на бившите любовници продължават да се появяват на...